Howart University Logo | Knowing How is an Art

kurser

HVIDVASK & TERRORFINANSIERING 

Kurset gennemgår regler og praksis, som finder anvendelse ved forebyggelse af hvidvask og terrorfinansiering, herunder ændringer introduceret med det femte hvidvaskdirektiv (AMLD V). Kurset giver en praktisk indføring i, hvorledes det modvirkes, at en virksomhed misbruges til hvidvask eller finansiering af terror. Kurset gennemgår vigtige emner som risikobaseret tilgang, kend din kunde (KYC), kundelegitimering (CDD), overvågning og opmærksomhedspligt, undersøgelses- og notatpligt samt sanktionslister.

Kurset har 13 moduler med en samlet varighed af 1 t. 20 min.

Behandling af PERSONDATA

Kurset gennemgår regler og praksis, som finder anvendelse når virksomheder behandler persondata. Kurset giver en indføring i gældende regler i Persondataloven samt en introduktion til den europæiske persondataforordning (GDPR). Kurset gennemgår de generelle regler og principper, som finder anvendelse ved behandling af persondata. Dernæst gennemgås de pligter, som skal iagttages af en dataansvarlig, samt de rettigheder, som er tillagt registrerede personer. Endelig gennemgås pligten til at udpege en databeskyttelsesrådgiver (DPO).

Kurset har 6 moduler med en samlet varighed af 45 min.

MARKEDSMISBRUG

Kurset gennemgår de danske regler om markedsmisbrug, som trådte i kraft med markedsmisbrugsforordningen den 3. juli 2016. Kurset giver en introduktion til regler om insiderhandel, kursmanipulation og oplysningsforpligtelser. Der gives en række eksempler fra praksis, som illustrerer reglernes formål og vigtighed.

​ 

Kurset har 10 moduler med en samlet varighed af 1 t. 20 min.

KONTAKT

Howart University

Store Kongensgade 40H, 3. sal

DK-1264 Copenhagen

Denmark

​​

+45  31 31 74 52

​info@howart.com

Spørgsmål kan rettes til Howart University ved at skrive til ​info@howart.com, ringe 

+45  31 31 74 52  eller ved at benytte nedenstående formular:

Howart University Logo | Knowing How is an Art

Til toppen

HOVEDKVARTER

FORESPØRGSLER

© 2021 Howart Compliance

linkedin_icon_03_hvid.png

Sucess! Besked modtaget.