NÅ NYE HØJDER MED HOWART UNIVERSITY'S NEXT GENERATION

E-LEARNING

Howart University Logo | Knowing How is an Art

Howart

University

Howart University tilbyder en online læringsplatform, som er udviklet til at hjælpe virksomheder med at forstå og overholde kompleks dansk og europæisk regulering. Der tilbydes kurser på mange centrale områder og en række sprog, hvor man som bruger har frihed til at vælge den type læring, der bedst passer ens personlige præferencer.

 

Howart University kombinerer regulatorisk ekspertviden og praktisk virksomhedsforståelse med moderne teknologi og indgående IT-kundskaber. Og med et effektivt og visuelt administratormodul får I som ledelse et samlet overblik over de områder, hvor jeres ansatte har behov for yderligere viden.

 
devices_howart_web_new_DK.png
 

Hvorfor vælge HOWART

HVEM

Howart University tilbyder kurser i en række aktuelle og vigtige danske og europæiske lovpakker inden for blandt andet persondata og hvidvask. Kurserne er tilgængelige på en flere sprog og med tilpasning til lokale lovkrav.

 

​Howart University er en del af Howart Group, hvor vi i samarbejde med vores kompetente kolleger i Howart Compliance, analyserer og omsætter regulering of praktiske erfaringer til værdiskabende læring.

 

Med erfarne compliance-konsulenter, systemudviklere, programmører og animatorer sikres det, at relevant og aktuel viden omsættes til spændende og informativ læring.

HVAD

E-learning fra Howart University favner, at mennesker lærer forskelligt. Hvert kursus er derfor opbygget i flere spor, som giver brugeren frihed til at vælge læring i form af animation, kompendier og test. 

 

Med et effektivt administrationspanel får ledelsen et samlet overblik over medarbejdernes gennemførelse af kurser. Baseret på testresultater genereres et indblik i faglige styrker og svagheder hos de ansatte, afdelinger og den samlede virksomhed, som efterfølgende kan bruges aktivt i arbejdet med risikostyring og compliance.

HVORDAN

Undervisning fra Howart University tilbyder ansatte i alle størrelser af virksomheder adgang til en spændende, engagerende, forståelig og fleksibel indføring i komplekse regulatoriske emner.

 

Undervisningen fungerer ligeligt på PC, tablet og smartphone, og med en cloud-baseret software kan der frit skiftes mellem devices.

 

Platform, kurser og indhold kan tilpasses på tværs of sprog og emner, således at de møder jeres individuelle faglige og visuelle ønsker.

 

KONTAKT

HOVEDKVARTER

Howart University

Store Kongensgade 40H, 3. sal

DK-1264 Copenhagen

Denmark

​​

+45  31 31 74 52

​info@howart.com

Howart University's next generation e-learning

FORESPØRGSLER

Spørgsmål kan rettes til Howart University ved at skrive til ​info@howart.com, ringe 

+45  31 31 74 52  eller ved at benytte nedenstående formular:

Din besked blev sendt!

Til toppen

© 2021 Howart Compliance

linkedin_icon_03_hvid.png