Team

hc_logo_final.png
linkedin_icon_03.png

Christian Dideriksen

Partner

Christian er medstifter af og partner i Howart Compliance. Christian er uddannet cand.merc.aud. fra CBS. Med en baggrund som revisor og konsulent i PwC og Deloitte med fokus på den finansielle sektor har Christian en dyb brancheindsigt og bred erfaring i arbejdet med compliance og risikostyring i virksomheder, der er underlagt komplekse regulatoriske krav.

 

Som partner i Howart Compliance agerer Christian sparringspartner og rådgiver for vores kunder. Dertil har Christian stor interesse for den teknologiske udvikling og vores RegTech-indsats, hvor vi konstant analyserer markedet og holder os opdateret, så vi kan yde kompetent og relevant rådgivning til vores kunder. Uanset om I har behov for komplet outsourcing af compliancefunktionen eller rådgivning om de seneste tendenser inden for RegTech, står  Christian og det øvrige team i Howart Compliance klar til at tage en uformel drøftelse.

Nikolaj Klein

Partner

Nikolaj er medstifter af og partner i Howart Compliance. Nikolaj er uddannet jurist og har mere end 15 års erfaring fra den finansielle sektor inden for Legal & Compliance. Nikolaj har dertil stor erfaring med at opbygge virksomheder og stiftede i 2006 et fondsmæglerselskab, som blev solgt i 2009. Derefter kom Nikolaj til Saxo Bank og blev ansvarlig for Legal & Compliance i samt opbygning af Saxo Asset Management. Efter Saxo Bank var Nikolaj som CEO og partner med til at opbygge et af nordens største rådgivningshuse inden for risikostyring og compliance. Selskabet blev i 2019 solgt til en stor international kapitalfond.

 

Som partner i Howart Compliance rådgiver Nikolaj vores kunder om særligt compliancerelaterede forhold samt stiftelse af tilsynsbelagte virksomheder. Med sin store erfaring fra den finansielle sektor har Nikolaj en enorm indsigt i og erfaring med at optimere styredokumenter i finansielle virksomheder. 

linkedin_icon_03.png
linkedin_icon_03.png

Thomas Garth-Grüner

Partner

Thomas er medstifter af og partner i Howart Compliance. Thomas er uddannet i Finansiering, Organisation og Ledelse fra CBS samt MBA fra Henley Business School. Med mere end 12 års erfaring fra den finansielle sektor med både kunde- og projektansvar har Thomas en dyb brancheindsigt og bred erfaring i arbejdet med kunder, undervisning og finansiel rådgivning.

 

Som partner i Howart Compliance agerer Thomas sparringspartner og rådgiver for vores kunder. Via sin brede erfaring og store viden assisterer Thomas virksomheder, som ønsker en struktureret tilgang til Compliance, GDPR og de øvrige regulatoriske udfordringer, virksomhederne stilles overfor i dag. Qua det solide faglige bagland i Howart Compliance er vi altid opdateret på de seneste regulativer på europæisk og nationalt plan, og disse kan Thomas formidle og hjælpe med at implementere i alle typer af virksomheder.

Joar Langeland

Partner

Joar er medstifter af og partner i Howart Compliance. Joar er uddannet fra BI Bankakademiet og har mere end 30 års international erfaring fra bank-, finans- og konsulentvirksomheder. Joar har arbejdet i flere leder- og ekspertroller i ledende nordiske banker, herunder SEB og DNB i Norden, Tyskland, Baltikum, Polen og USA. Senest har Joar været medstifter og CEO for den norske del av et nordisk konsulentfirma, hvor Joar har været rådgiver for adskillige FinTech- og RegTech-selskaber. Joar har igennem sin karriere oparbejdet betydelige kompetencer inden for regulatorisk compliance, risiko- og kapitalstyring samt en unik forståelse for både national og international teknologi inden for især infrastruktur, regulering og licensrelaterede områder.

 

Som Partner i Howart Compliance bistår Joar vores kunder med strategiske og taktiske råd og med assistance til operationelle opgaver i forbindelse med implementering og ledelse. Joar varetager også operative roller som projektleder, COO eller Risk- & Compliance ansvarlig.

linkedin_icon_03.png
linkedin_icon_03.png

Sigurd Mathiesen

Partner

Sigurd er medstifter af og partner i Howart Compliance. Sigurd er uddannet MBA i Finance fra Norwegian School of Economics (NHH) og i digital transformation, organisationsudvikling, forandringsledelse samt i ledelseskommunikation fra BI Norwegian Business School. Sigurd har mere end 20 års erfaring med ledelse, projekt- og forretningsstyring, bestyrelsesarbejde og rådgivning i både norske og internationale virksomheder indenfor kredit-, risiko- og compliance-området fra .a. Eika Alliancen, Nordea, SEB og DNB. Sigurd erfaring fra et internationalt konsulentfirma og har 4 internationale certificeringer inden for projekt-, program- og udbyttestyring samt  erfaring som Lead Mentor i en FinTech- og PropTech-accelerator i Oslo samt som netværks styreleder for finansielle tjenester i en forening for økonomer.

 

Som partner i Howart Compliance fokuserer Sigurd på indsigt, samarbejde og resultater i sit arbejde, hvor forståelsen af ændringsbehov og udfordringer, der opstår i organisationer i forbindelse med implementering af nye reguleringer og  lovgivning, er en af Sigurds styrker. Sigurd lægger stor vægt på samarbejdsformer, der bidrager til korrekt involvering og overførsel af metodologi, kompetence og resultater på tværs af jeres organisation, så I får varigt udbytte af vores rådgivning.

Stein Aage Bless

Associate Partner

Stein Aage er Associate Partner i Howart Compliance. Stein Aage har mere end 25 års erfaring fra bank-, finans- og konsulentvirksomheder, herunder har Stein Aage blandt andet arbejdet 12 år i DNB og 11 år som konsulent inden for risikostyring og compliance. Stein Aage er uddannet Handelsøkonom fra Oslo Handelshøjskole (Handelshøyskolen BI) og har en MBA fra Macquarie Graduate School of Management i Sydney, Australien. Derudover har Stein Aage en Master of Management in Consulting fra Handelshøyskolen BI. Som konsulent har Stein Aage arbejdet licensansøgninger for finansielle virksomheder og med udlicitering af risikostyrings- og compliancefunktioner. Stein Aage har også erfaring som finansiel controller og kreditrådgiver, og dertil har han arbejdet med dækkede obligationer (covered bonds).

 

Som Associate Partner i Howart Compliance bistår Stein Aage vores kunder med licensansøgninger, udformning og kontrol af styredokumenter, implementering af finansiel regulering samt forskellige operative roller.

linkedin_icon_03.png
linkedin_icon_03.png

Richard Rosenholtz

Partner

Richard er partner i Howart Compliance. Richard er uddannet økonom fra Benedictine College i Kansas, USA, og Stockholm Universitet. Richard har en bred baggrund fra fund management samt risiko og compliance i nogle af de største finansielle institutioner i Norden samt. Dertil har Richard erfaring fra rådgivning om compliance fra PwC i London og Capco i Norden, hvor Richard har haft fokus på regulatorisk konsistens samt optimal udnyttelse af driftsressourcer og support gennem brug af ny teknologi. Richard er en aktiv og førende deltager på den svenske fintech-scene, hvor Richard har været leder af regtech-sporet på Sthlm Fintech Week siden 2019.

Som partner i Howart Compliance og en førende regtech-eksperti Norden assisterer Richard vores kunder med at operationalisere ejerskabet af compliance i den første forsvarslinje og i at anvende teknologi (regtech) for at opnå optimalt udbytte af compliancefunktionen på en omkostningseffektiv måde. Richard har et omfattende globalt netværk inden for regtech og holder vores kunder ajour med de seneste nyheder inden for regtech. Hvis du leder efter indsigt i, hvordan regtech kan bruges i din organisation, eller søger efter det optimale regtech-tilbud til din virksomhed, så kontakt Richard eller resten af ​​Howart Compliance-teamet for en uformel drøftelse.

Kontakt

Hovedkontor

Howart Compliance

Store Kongensgade 40H, 3. sal

DK-1264 Copenhagen

Denmark

​​

+45  31 31 74 52

​info@howart.com

hc_logo_final_uden_tekst_hvid.png

Forespørgelser

Spørgsmål kan rettes til Howart Compliance ved at skrive til info@howart.com, ringe +45  31 31 74 52 eller ved at benytte nedenstående formular:

Til toppen

© 2020 Howart Compliance    •    Terms of Engagement

linkedin_icon_03_hvid.png